Visdommens Tre


Ikke la sinne (eng. anger) lure deg... ikke la deg lure til å skylde på noen/noe på utsiden. Sitt sammen med sinne og la det være der. Tillat det å være tilstede i kroppen, føl det i kroppen og si takk for den muligheten... den gaven som du får til å ta i mot denne energien, for dette er kun energi ikke noe annet. Slutt å definere det som noe dårlig, men bare la det være akkurat slik det er, for det er nettopp da du kan oppdage noe helt nytt. Ikke la sinne eller noen annen følelse for den sak skyld "styre" over deg og ditt liv. Ikke la de store mulighetene gå i fra deg ved å la deg lure. 

Wenche-MariDere kommer til å konfronteres med mange muligheter til å vurdere mange ting og "arkivere" dem under punktet "Dårlig". Men når dere dømmer og henger merkelapper på dem, vil dere ikke erfare eller føle de nye realiteter. Husk alltid på at dette er en fri-vilje-sone og at det finnes en Guddommelig plan som kommer til å bli den siste plan, det siste kortet som spilles. Dere skal alle huske på at dette siste kortet kommer til å bli et ess. 

Dette dramaets natur er meget interessant. Når enn det er en forandring av en frekvens i et eksisterende system, da er det en viss magnetisme som beveger seg ut fra det systemet. Denne energien trekker alle energier som noen sinne har vært involvert med det systemet tilbake til systemet, slik at de kan bli en del av utviklingsprosessen. Dere trekker til dere alt som dere har erfart slik at dere kan føle alt det dere trenger å føle.

Fra Bringers of the Dawn, Teachings from the Pleiadians