Art of Life

Om Meg

Veileder i Ny Bevissthet

Mitt navn er Wenche-Mari Høgstad og jeg er født og oppvokst i Tromsø og bor nå på Kvaløya ca tre mil utenfor Tromsø sentrum. 
Min "oppvåkningsprosess" begynte tidlig på nittitallet som en ubevisst prosess hvor hele min "gamle" verden som jeg frem til da hadde kjent som min virkelighet begynte å gå i oppløsning. Dette var en prosess som varte i ca. ti år, og etter ti år begynte jeg på det jeg kaller for min bevisste oppvåkning, hvor jeg begynte å forstå at alt som hadde skjedd de siste ti årene av mitt liv hadde hatt en mening. At det var meningen at mitt gamle liv skulle gå i oppløsning og at dette så absolutt ikke var noe galt. Så fra 2002 frem til 2015 gikk jeg gjennom en bevisst oppvåkning hvor jeg gjennom en indre prosess med å gi slipp på alt det jeg ikke var, ble kjent med hva jeg egentlig er. Etter 2015 endret det seg og alt ble roligere og jeg oppdaget mer og mer hvordan jeg kan skape det livet jeg ønsker isteden for å bare være et offer for ytre omstendigheter. 

Fortsatt så er jeg på min reise i livet med å oppleve meg selv som en bevisst skaper i en fysisk kropp her på Jorden og kan nå fryde meg over å virkelig oppleve å være tilstede i det fysiske på en mer bevisst måte, og hvor jeg bevisst "velger" hvordan jeg vil Leve Mitt Liv. 


Kurs

2002 - Reiki I, II og III v/Mari Solei Bakken, Tromsø

2002 - 2004 Den Nordiske Astrologiskolen, Oslo

2003 - "Lysbroen" v/Mari Solei Bakken, Tromsø

2004 - Crimson Circle School II, CC-kurs, Kauai, Hawaii

2005 - New Breath: "Ohamah School", v/Norma Delaney, og  Garret Annofsky, Evergreen, USA

2006 - New Breath: "Ohamah School", v/Norma Delaney, og Garret Annofsky, Oslo

2007- SES-Energi School, CC-kurs, Tromsø

2008- DrømmeVandrer Fødsel, Adoula, CC-kurs, Tromsø

2008- DrømmeVandrer Død, CC-kurs, Tromsø

2008- DrømmeVandrer Oppstigning, CC-kurs, Tromsø

2016- Bevist Pust, Nettbasert Kurs v/Anders Olson

2018- NADA-akupunktur, Oslo


*CC-kurs, kurs i regi av Crimson Circle, www.crimsoncircle.com 


Jeg kan kontaktes her.