Art of Merlin Life

Om Meg

Veileder i Ny Bevissthet

TM

Mitt navn er Wenche-Mari Høgstad og jeg er født og oppvokst i Tromsø og bor nå på Kvaløya ca tre mil utenfor Tromsø sentrum. 
Min "oppvåkningsprosess" begynte tidlig på nittitallet som en ubevisst prosess hvor hele min "gamle" verden som jeg frem til da hadde kjent som min virkelighet begynte å gå i oppløsning. Dette var en prosess som varte i ca. ti år, og etter ti år begynte jeg på det jeg kaller for min bevisste oppvåkning, hvor jeg begynte å forstå at alt som hadde skjedd de siste ti årene av mitt liv hadde hatt en mening. At det var meningen at mitt gamle liv skulle gå i oppløsning og at dette så absolutt ikke var noe galt. Så fra 2002 frem til 2015 gikk jeg gjennom en bevisst oppvåkning hvor jeg gjennom en indre prosess med å gi slipp på alt det jeg ikke var, ble kjent med hva jeg egentlig er. 

Fortsatt er jeg på min reise i livet men nå handler det mer om å erfare meg selv på en ny måte hvor jeg kan oppleve å være tilstede i det fysiske på en mer bevisst måte og bevisst velge hvordan mine opplevelser skal være.Jeg kan kontaktes her.


Lag din egen hjemmeside gratis!