Art of Life

"Våkne"

Betyr å ta fullt og helt ansvar for Eget Liv.

Å ta fult og helt ansvar for Eget Liv,

betyr å ikke lenger legge skylden på

noe utenfor en Selv,

men vite at en Selv er Skaperen.


Menneskeheten har sovet lenge og det er tid for å våkne. Det er tid for å bli bevisst at vi ikke kun er et menneske, et menneske uten kraft eller uten betydning.

For sannheten er at vi er så mye mer, så veldig mye mer, men for å forstå dette må vi være villig til å våkne opp av søvnen som "ubevisste" mennesker.

Vi må være villig til å møte det i oss selv som hindrer oss i å se hva vi i virkeligheten egentlig er. At vi er en del av Gud, at vi er en del av selve "Kilden".

Vi må være villig til å gå dypt inn i oss selv og møte frykten som hindrer oss, se inn i de mørkeste krokene inne i oss selv. Rett og slett være villig til og "se" oss selv og være ærlig med oss selv.

Ikke lenger være en del av dette "spillet" som spilles i den ytre verden, men være villig til å se hva dette egentlig er.

For når vi tar valget med å våkne og gå innover, så vil vi se at den ytre verden kun er en illusjon og et speil på vår indre verden. At det som er virkelig finnes inne i oss selv og at vi selv er skaperne av vår egen virkelighet. 


"you are God also"
"you are God also"
Lag din egen hjemmeside gratis!