Joy of Life

Himmelens Kors

16.02.2023

I dag kom Yeshua ben Joseph med den andre av tre meldinger han vil komme med i forbindelse med Himmelens Kors og den finner du her.

Åpne Opp!

09.02.2023

Hva vil det si å være åpen... å åpne opp?

De siste dagene så har disse ordene kommet til meg flere ganger og de har kommet på engelsk hver gang, og hver gang så ser jeg for meg at grunnen under mine føtter begynner å gynge.

Av og til er jeg inne på siden www.sananda.website og kikker. Jeg føler fort om noe resonerer ... om noe "snakker" til meg. Da føler jeg det umiddelbart i hele kroppen, som energi som går gjennom hele kroppen. Og det er slik vi også fungerer når vi blir "bevisst", vi føler energien rundt oss. Hvordan energien "snakker" til oss. Om...

I lang tid..., ja faktisk i mange år har jeg ikke kunnet gi noe svar til de som har spurt meg hva jeg egentlig holder på med. Svaret har ofte blitt..., "nei jeg..., jeg holder nå på med "mine ting"....! Og så har det liksom bare blitt med det, fordi jeg ikke kunne forklare det jeg holder på med, med bare noen få ord....

I natt hadde jeg en drøm. Jeg var inne i huset mitt og jeg hadde flere rundt meg, blant annet min datter som var et barn igjen.