Art of Life

Inn i Din Egen Space

eller skal vi heller si "Ut" i din egen Space.

For her er det snakk om å være ute i naturen og sammen med seg selv.

Fra mai og ut i september, tilbyr jeg et litt spesielt opphold her hos meg.

Jeg har det jeg kaller sjøbua mi som jeg har ordnet og laget som en fin plass å være, men ikke bare være i. Her er det også mulig å overnatte. Du får nøkkel til huset og tilgang til både bad og toalett, kjøkken og stua slik at du slipper å være ute hele tiden, spesielt om været er dårlig. Du har også tilgang til vaskemaskin. Og om du ønsker å ta deg en liten ro tur, så lar det også seg gjøre. Om været er skikkelig ille og det blir for guffent å sove i sjøbua, så lar det seg gjøre å ordne overnatting innendørs.

Om ønskelig, så er det også mulig å bestille samtale med meg (max. 2 timer pr.dag) og ellers vil du kunne være i din egen space. 

Opphold uten samtale: kr. 800,- pr. dag.

Opphold med samtale: kr. 1600,- pr. dag.

Om du vil vite mer om dette unike tilbudet, så kan jeg kontaktes her.

                                                                                     tilbake